Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áďa

Ahojky, jmenuji se Áďa a píši tyto stránky o mě a mém pejskovy, tedy hlavně o něm.

Co se mě týče tak se Vám pokusím říci něco o mě v tomto okýnku.


No tak je mi 14 let, zatím studuji 9. ročník Základní školy J. G.-Jarkovského. Později bych se chtěla vydat na Střední zemědělskou školu.

K  pejskům jsem se dostala vlastně normálně. Geneticky. Táta choval koně a já jezdila na koni už zhruba od 3 let. Od té doby miluji zvířata. Ale pak se rodiče rozvedli, a opravdu pořídit si koně do bytu to by byl opravdu mistrovský kousek s týráním zvířat v jednom.  No a tak jsem řestoupila k menším zvířatům jako křečci, potkani, činčily. Mým úplně prvním zvířátkem byla činčilka Čikitka. Jak se později ukázalo, byl to kluk.:-D, následoval potkan Pišta, který měl ale geneticky vrozenou vadu řídnutí kostí. Když ho mamčiná kamarádka vezla na veterinu byla jsem ráda za to, co jí řekl veterinář, totiž že je zázrak, že se dožil i těch 3 měsíců. A já aspon byla na jednu stranu ráda, že jsem se o něj asi musela starat dobře, a pak následoval křeček Fredy, ten s námi, a už i s Mojí Stellou žil krásné dva roky. Umřel nedávno, a myslím, že i Stellince jeden čas docela chyběl. Když jsme ho pustily ven z klece na postel Stella ho furt hlídala,  nespustila z něj oči, neustále nad ním stála a koukala na něj a když se pohnul šla za ním. Takže kde byla Stella byl i Fredy. Ovšem TEN Fredy byla ve finále TA Fredy.

KDyž teď mám Stellu děláme spolu sporty. Agility, treibball a okrajově frisbee.  Máme ve výcviku i prvky dog dancingu ale to je sport, který jde úplně mimo nás.


Tak to je asi tak vše co bych Vám osobě chtěla říct.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář